Ajanvaraus

Tee ajanvaraus netissä silloin kun sinulle sopii! 

Kalenteri on helppo käyttää eikä vaadi rekisteröitymistä:

  • Valitse ensin haluamasi kategoria ja palvelu,
  • etsi itsellesi sopiva aika ja
  • tee varaus. 

Halutessasi voit maksaa palvelun jo etukäteen. Osaan palveluista maksuksi käy myös Epassin hyvinvointi, Edenred hierontaetu tai Smartum hieronta ja fysioterapiaetu, ryhmätunneille edellämainitut liikuntaedut. Maksut eduilla sovelluksen kautta vastaanotolla tai sovitusti etukäteen.

Mikäli et tiedä, minkä palvelun valita, ei hätää! Varaa joku aika ja katsotaan tilanne ja hoito sitten tarpeen mukaan. Ensimmäiselle tapaamiselle kannattaa varata vähintään 75 min aika alkuhaastattelun vuoksi. Tarkemmin eri palveluista voit lukea sivuilta Palvelut tai Hinnasto.

Ajanvarauskalenteri toimii myös suoraan nettiselaimessa osoitteella vello.fi/hoitavatila.

Ajanvarauksen hoitoihini voit halutessasi tehdä myös puhelimitse numerosta 050 303 1337 tai sähköpostilla taru@hoitavatila.fi. Soittaa kannattaa aina, jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa kalenterista. Tarjoan vastaanottoaikoja joustavasti aamusta myöhäiseen iltaan, pääasiassa arkisin.

Kalenterin kautta voit varata ajan vähintään neljä (4) tuntia ennen ja peruuttaa varaamasi ajan viimeistään 24 tuntia ennen tapaamista ajanvarausvahvistuksen linkin kautta tai soittamalla. Peruuttamattomasta ajasta veloitan yhden hoitokerran hinnan. 

Lahjakortit

Painetun lahjakortin voi tulla ostamaan sovitusti hoitolasta.

Ajanvarausjärjestelmän eli Vellon kautta voit myös ostaa sähköisiä lahjakortteja, suora osoite lahjakorttikauppaan on vello.fi/hoitavatila/lahjakortit. Lahjakorttikaupasta ostettu kortti toimitetaan suoraan lahjansaajan sähköpostiin heti oston jälkeen.

Sähköisen lahjakortin ja laskun voit saada myös olemalla yhteydessä hoitolaan.