Hinnasto

Voit valita kertakäynnin tai käyntikokonaisuuden hoitopakettina.

Lahjakortit saat korttina hoitolasta tai sähköisesti suoraan vello.fi/hoitavatila/lahjakortit.

Maksuvälineenä käyvät käteinen ja korttimaksaminen eri välinein. Yrityksille laskutusmahdollisuus.

Fysioterapiaa voit myös maksaa Epassin hyvinvointiedulla, Edenred hierontaedulla tai Smartum hieronta ja fysioterapiaedulla.
Ryhmätuntien osallistumiset voit maksaa myös Epassin, Edenredin ja Smartumin liikuntaedulla.

 

Hoitopaketit - Kolme helmeä - Hoitava Tila

Hoitopaketit

Kolme helmeä hoitopaketti - Hoitava Tila
Kolme helmeä250 €

Kolmen helmen käyntikokonaisuus on kokonaisvaltainen katsaus tilanteeseesi. Sovimme yhdessä käyntien painopisteen, tarpeesi mukaan voit saada esimerkiksi kotiharjoitteita, elintapaohjausta tai neuvoja kivun- tai stressinhallintaan ja palautumiseen. Jokaiseen kolmeen tapaamiseen kuuluu myös akupunktiohoito (sovittaessa myös muut hoidot mahdollisia). Käynnit toteutetaan 1-3 viikon välein, kuitenkin 2 kuukauden sisällä ensimmäisestä käynnistä.

  • Ensimmäinen tapaaminen sisältää alkuhaastattelun ja tilannekartoituksen. Sovimme yhdessä käyntien tavoitteen ja saat alkuohjausta. Tapaaminen sisältää hoidon. Tapaamisen kesto 2 h.
  • Toisella tapaamiskerralla keskitytään erityisesti kehon fyysiseen puoleen, käynti pitää sisällään fysioterapeuttisen tutkimisen sekä sinulle sopivien kotiharjoitteiden ohjauksen. Tapaaminen sisältää hoidon. Tapaamisen kesto 1 h.
  • Kolmannella tapaamisella tarkistetaan tilanne ja saat ohjeet jatkoa varten tarpeidesi mukaan. Tapaaminen sisältää hoidon. Tapaamisen kesto 1 h.
  
Pätkä helminauhaa460 €
Pätkä helminauhaa sisältää Kolme helmeä -hoitopaketin sekä kolme lisätapaamiskertaa (kesto 1 h), yhteensä 6 tapaamista (7 h). Käynnit toteutetaan 5 kuukauden sisällä ensimmäisestä käynnistä.
  
Fyssarin perussetti 3
219 €
Paketti sisältää 3 fysioterapeutin tapaamista, ensimmäinen tapaaminen 75 min, toinen ja kolmas 60 min. Fysioterapeuttinen tutkiminen, kotihoito-ohjeet ja ohjaus, tarvittaessa kehon käsittelyä, seuranta.
  
Fyssarin perussetti 5349 €
Paketti sisältää 5 fysioterapeutin tapaamista, ensimmäinen tapaaminen 75 min, muut 60 min. Fysioterapeuttinen tutkiminen, kotihoito-ohjeet ja ohjaus, tarvittaessa kehon käsittelyä, seuranta.

Fysioterapia

Palvelut - Hoitava Tila

Fysioterapiaan voit tulla omalla kustannuksellasi, lääkärin lähetteellä tai työnantajan antamalla Epassi hyvinvointisetelillä, Edenred hierontaedulla tai Smartum hieronta ja fysioterapiaedulla. (Lakimuutoksen vuoksi fysioterapiasta ei vuonna 2023 saa enää Kela-korvausta.)

Fysioterapiassa olen erikoistunut purentaelimistön ongelmiin (TMD), hengitykseen ja lantionpohjan toimintahäiriöihin (miehet/naiset), mutta huomioin sinut aina kokonaisvaltaisesti. Fysioterapiassa voidaan hyödyntää mm. akupunktiota, triggerpisteiden tai faskioiden käsittelyä, kinesioteippausta tai sähköstimulaatiota.

Fysioterapia, 60 min74 €
Fysioterapia, 75 min87 €
Fysioterapia, 90 min92 €
Fysioterapia, 120 min120 €
  
Purentaelimistön fysioterapia, 60 min74 €
  
Lantionpohjan fysioterapia
Miesten lantionpohjan fysioterapia, ensimmäinen käynti, 75 min87 €
Miesten lantionpohjan fysioterapia, jatkokäynnit, 60 min74 €
Naisten lantionpohjan fysioterapia, ensimmäinen käynti, 75 min87 €
Naisten lantionpohjan fysioterapia, jatkokäynnit, 60 min74 €
  
Hengitysterapia, 60 min74 €
  
 Kraniosakraaliterapia, 90 min 92 €
  
Fysioterapian vastaanottohinnat ovat arvonlisäverottomia.

Akupunktio ja kiinalainen lääketiede

Akupunktio
Ajan akupunktioon voit varata mistä syystä vain. Hoidossa voidaan hyödyntää myös muita kiinalaisen lääketieteen menetelmiä. Akupunktiota voidaan hyödyntää myös osana fysioterapiaa. Tuina-kasvohieronta toimii erityisesti rentoutus- ja hemmotteluhoitona.
Akupunktio, ensimmäinen käynti, 105 min85 €
Akupunktio 60 min74 €
Tulineulahoito, 15 min25 €
Tuina-kasvohieronta, 60 min68 €
Tuina-kasvohieronta + akupunktio, 75 min78 €
Päähieronta + akupunktio, 75 min78 €
Kauneusakupunktio, 60 min90 €
  
Kiinalaisen lääketieteen vastaanottohinnoissa arvonlisävero 24%.

Hemmotteluhoidot

hellintaa

 

Lepää lämpötyynyjen kanssa, hiljenny hämärään valoon ja uppoa rentouttavan musiikin kanssa omaan hetkeesi hengittämään. Nauti kehon ja mielen rentoutumisesta hellän hieronnan aikana.

 

Tuina-kasvohieronta on ihanan rentouttava ja kasvoja virkistävä hoito, voidaan tehdä hoitavan öljyn kanssa tai ilman. Hoidossa käsitellään kasvojen lisäksi myös koko pään ja kaulan aluetta iholta sekä lyhyesti muutamaa pistettä kehossa vaatteiden päältä. Hoitoon voi yhdistää myös kehon alueelle tehtävän rentouttavan akupunktiohoidon. Hoitoon kannattaa tulla meikittä.

Tuina-kasvohieronta, 60 min68 €
Tuina-kasvohieronta + akupunktio, 75 min78 €
  
Päähieronta on ihanan rentouttava hoito, johon helposti nukahtaa. Hoidossa käsitellään pään ja kaulan alueen akupunktiopisteitä, hoidossa ei käytetä öljyä. Hoitoon voi yhdistää myös kehon alueelle tehtävän rentouttavan akupunktiohoidon. Hoitoon kannattaa tulla meikittä.
Päähieronta, 60 min68 €
Päähieronta + akupunktio, 75 min78 €

Hengitä ja hellitä – pienryhmätunnit

Hoitava Tila toteuttaa myös erilaisia hengitys-, rentoutus- ja kehonhuoltotunteja pienryhmissä. Tunteja voidaan toteuttaa myös tilauksesta omalle ryhmällenne.

Ryhmän maksimikoko tunnista riippuen on 8-10 henkilö. Tunnit pidetään, mikäli osallistujia on vähintään 3 henkilöä.

Osallistumismaksu 20-30 €/henkilö tunnista riippuen.
Tunneille maksuvälineenä käy myös Epassi, Edenred sekä Smartum liikuntaetu.

Ajantasaisen tuntitarjonnan löydät aina ajanvarauskalenterista.

Hoitava Tila